رفتن به محتوای اصلی

پست دلخواهت را خصوصی ذخیره کن؛ بدون بازنشر در فید

اگر می‌خواهی بعداً به یک محتوا برگردی، ذخیره‌کردن مسیر مناسبی است. این عمل با بازنشر محتوا برای دیگران فرق دارد.

گزینهٔ ذخیره در منوی واقعی پست پویام
قاب منوی پست؛ فقط گزینه‌ها نمایش داده شده‌اند و عمل ذخیره یا بازنشر انجام نشده است.

ذخیرهٔ خصوصی پست‌ها

گزینهٔ ذخیره را پیدا می‌کنی و از بخش ذخیره‌شده‌ها دوباره به پست می‌رسی.

همین قابلیت را امتحان کن
01

پست موردنظر را باز کن

در فید یا صفحهٔ محتوا، پستی را که می‌خواهی بعداً ببینی پیدا کن. برای نگهداری ذخیره‌ها باید وارد حساب خودت باشی.

02

گزینهٔ ذخیره را انتخاب کن

از کنترل ذخیره یا منوی پست، ذخیره‌کردن را انجام بده. نشانهٔ فعال‌شدن همان کنترل را بررسی کن. بازنشر، فرستادن در گفتگو و ذخیره‌کردن سه عمل متفاوت‌اند.

03

از بخش ذخیره‌شده‌ها برگرد

در مسیر ذخیره‌شده‌های حساب، پست را پیدا و باز کن. اگر محتوا بعداً حذف یا دسترسی آن محدود شود، ذخیرهٔ پیوند دسترسی تازه‌ای به محتوای حذف‌شده یا خصوصی ایجاد نمی‌کند.

نکته‌های کاربردی

  • ذخیرهٔ خصوصی به معنی دانلود فایل رسانه روی دستگاه نیست.
  • برای برداشتن از ذخیره‌ها، همان کنترل را دوباره تغییر بده؛ این کار پست اصلی را حذف نمی‌کند.

پرسش‌های رایج

آیا ذخیره‌کردن، پست را در فید من منتشر می‌کند؟

خیر. برای بازنشر، عمل جداگانهٔ بازنشر وجود دارد. ذخیره برای برگشتن خودت به محتواست.

این آموزش را به اشتراک بگذار

الان فرصت نداری؟ برای بعد، خصوصی نگهش دار.

الان فرصت نداری؟ برای بعد، خصوصی نگهش دار. گزینهٔ ذخیره را پیدا می‌کنی و از بخش ذخیره‌شده‌ها دوباره به پست می‌رسی. راهنمای کامل و ورود مستقیم به ابزار در پویام آموزشی.

ادامهٔ یادگیری در آکادمی

درس‌های مرتبط را ببین و آموخته‌هایت را تمرین کن.

هم‌زمان امتحان کن.

ابزار را کنار این راهنما باز کن و مرحله‌ها را با سرعت خودت انجام بده.

بازکردن ابزار

پیمایش سریع